Пропускане към основното съдържание

"Глас народен" май се оказа фракция на ГЕРБ

Васко Кръпката разкри интересна връзка между лидера на партия "Глас народен" Светльо Витков и Бойко Борисов.

Блусарят публикува на стената си клип от предизборен концерт на ГЕРБ през 2009 г., на който “Хиподил” изпълняват хита си “Скакауец” с текст: “На мама убавците!!!”В клипа се вижда, че преди “Хиподил” да започнат, Бойко Борисов държи реч, приятелски прегърнал Светльо Витков. Накрая фронтменът се провиква на микрофона и казва: “Гласувайте за бате Бойко, защото не искаме да ни управляват турци!”

Май обаче се оказва, че "Глас народен" е фракция на ГЕРБ.

Коментари

  1. Вие луди ли сте?!

    ОтговорИзтриване
  2. Фак ю! Май си гей, ама не мога да го докажа, ама май...

    ОтговорИзтриване
  3. "Днес в интернет пространството се появи един "невероятен" компромат, показващ как през 2009 г. група "Хиподил" свири на събитие на Герб в квартал Надежда, София. Всъщност, това видео вече беше пуснато веднъж - на президентските избори през 2011 г. и пак беше към края на предизборната кампания.
    Разбирам, че явно вече съм проект на Герб, а досега ни спрягаха, че сме проект на БСП. Обявяваха ме за зет на Бриго Аспаухов, а към семейството ми бе прикачена и нова леля, Мими Виткова.
    Ако спомена, че съм обрязан, това автоматично ще ме направи проект и на ДПС. През 90-те съм гласувал за СДС, което означава, че обичам и Костов....
    Всъщност, на тези, на които преча мога да обещая, че ще продължа.
    Няма да спра или да се сгуша!
    Ако някой каже, че съм го измамил, обрал или предал, да се обади и да го докаже, иначе да си завре компроматите там, където би трябвало да се намира душата му.
    Аз продължавам и няма да спра!"
    Светльо Витков

    ОтговорИзтриване
  4. Има си хас да се спреш, апетит за 500 000 лв годишна субсидия така ли се спира...

    ОтговорИзтриване
  5. Че какъв е проблема. 2009 много от нас гласуваха за ГЕРБ с надежда, че това е вярната партия, която "има воля"... Това, че днес не искаме да гласуваме за тях е само проява на политическо израстване от наша страна. Много хора са си сменили идеалите от 2009 насам и не виждам защо да е лошо, че Свтльо тогава е подкрепял ББ, а сега се явява като негова опозиция.
    Не е като да са правили нещо незаконно.
    Подобна информация е само опит за сензационно изказване и привличане на вниманието. Дано Светльо не се поддаде на провокацията и да не започне да се оправдава - той е достатъчно интелигентен, за да може да стои над подобни жълти опити за оплюване.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,