Пропускане към основното съдържание

Елена Поптодорова: Има ластива жестокост, повтарят се ординерни факти

Елена Поптодорова за пореден път се обяви за невинна за инцидента на летището във Варшава, където беше засечена с неплатена комзетика в чантата си. С навлажнени очи и с повишен тон бившият посланик на България в САЩ заяви, че е жертва на машинации, които с времето и впоследствие тя започнала да си обяснява. 


Всичко е известно, аз недоумявам, каква е тази ластива жестокост, с която се повтарят едни и същи ординерни факти, заяви тя.

По думите й поради боравенето с много предмети - телефони и връхни дрехи, се е озовала с крем в багажа, който е останал непокътнат до връщането му в магазина. "Най-важното е, че продуктът е възстановен непокътнат", допълни бившият български посланик в САЩ.

"Това е едно от най-трудните ми появявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда във вашето студио. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви в "темата на NOVA" бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Фабрика в Холандия 3D ОТПЕЧАТВА 500 тона пържоли на месец

Фабрика в Холандия 3D отпечатва 500 тона пържоли на месец. Компанията Redefine Meat ще доставя немски ресторанти с отпечатани филета.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

В центъра на София задържат децата с автомати

В центъра на София полицаи задържат групи младежи, които са се събрали, за да се защитят от мигрантите. Част от тях са непълнолетни деца.

РАЗКРИТИЕ: Столична община тайно е подменила жълтите павета

От Столична община тайно са подменили традиционните жълти павета, като вече са поставени бетонни само оцветени в златист цвят, научи BGPravda. Така е премахната културна ценност за цяла София.