Пропускане към основното съдържание

Хиляди излизат на протест на 11 септември, ГЕРБ са в паника

Хиляди души се очакват да се включат в големия национален протест, който ще се проведе на 11-ти септември.

Пред Народното събрание ще бъде поискана оставката на кабинета Борисов 3. По информация на Bgpravda, ГЕРБ още от сега са в паника, как да тушират народното недоволство.

Шансовете им обаче са твърде малки след лъжата за увеличение на пенсиите, което не стана, а за сметка на това се увеличиха всички цени на - ток, парно, вода, природен газ. Ситуацията на кабинета Борисов 3, хич не е розова. 

Вече на няколко пъти имаше протести срещу кабинета на Бойко Борисов, но техния пик ще бъде на 11-ти септември.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Омбудсманът откри нарушения в Столична община и Столичен инспекторат

Омбудманът е открил нарушения свързани с чистотата на София от страна на Столична община и контролния орган в лицето на Столичен инспекторат.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.